Tom Cruise tupsahti pakkotilanteessa brittipariskunnan takapihalle ja lapsille koitti elämänsä päivä – kaikki alkoi oudosta puhelusta

Mission: Impossible – Fallout

Yllätysvieraita!

Tom Cruise on parhaillaan kuvaamassa Britanniassa elokuvaa Mission Impossible 7. Hän löysi yllättäen itsensä kummallisesta pinteestä.

Cruisella oli sovittuna tapaaminen, mutta Coventryn lentokenttä oli väliaikaisesti suljettu. Tämän jälkeen Warwickshiressa asuva Alison Webb perheineen sai puhelun, jossa kysyttiin, voisiko heidän takapihalleen laskeutua helikopterilla nimeltä mainitsematon VIP-henkilö. Kyseisen VIP-henkilön kerrottiin olevan myöhästymässä tapaamisesta ja tarvitsevan epätoivoisesti laskeutumispaikan.

Alison sanoi BBC Newsille tuumineensa, että ”lapsista olisi aika hienoa nähdä helikopterin laskeutuvan heidän takapihalleen”, joten hän antoi luvan.

– Hän sitten saapui, astui ulos ja se oli vau!

Cruise ei suinkaan sännännyt heti pois, vaan oli herrasmiesmäisesti keskustellut jonkin aikaa perheen kanssa ja kiitellyt laskeutumispaikasta.

– Sitten hän sanoi, että jos lapset haluavat, he voivat mennä helikopteriin, Alison jatkoi.

Helikopterin pilotti lennätti tämän jälkeen lapsia Cruisen ollessa tapaamisessaan.

– Siitä tuli uskomaton päivä. Se oli epätodellista. En vieläkään voi uskoa että se tapahtui, Alison vielä lisäsi.

Cruise on nähty viime aikoina Britanniassa monessa eri paikassa. Otsikoita nostatti muun muassa Cruisen ravintolavierailu. Hän piti raportoidusti birminghamilaisen intialaisen ravintolan tikka masalasta niin paljon, että tilasi toisen annoksen heti perään.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut