Illalla tv:ssä: Ainakin kerran viihdyttävä kolmen tähden toimintaleffa – Jason Momoa jäi pois

IMDb-arvosana on 6,5.

2.2.2024 07:00

Televisiotarjonnasta voi tänään poimia toimintaelokuvan Fast & Furious: Hobbs & Shaw (2019).

Elokuvassa Luke Hobbs ja Deckard Shaw liittoutuvat Deckardin siskon Hattie Shaw’n kanssa saadakseen kiinni Brixton Loren, kyberneettisesti parannetun terroristin, joka uhkaa maailmaa tappavalla viruksella.

Näyttelijöinä Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby ja Helen Mirren. Ohjauksesta vastaa David Leitch.

Episodin kolmen tähden arvostelussa kirjoitettiin seuraavasti:

Hobbs & Shaw -toiminnassa kaikki onkin tehty isolla kädellä. Jokainen takaa-ajo ja tappelukohtaus voisi olla pienemmän budjetin toimintaelokuvan lopputaisto. Se ei välttämättä ole hyvä juttu, sillä jatkuvasti toistuessaan rymistely alkaa turruttaa niin, että useammin kuin kerran huomaa ajatuksien lähteneen harhailemaan valkokankaan räjähtelyistä huolimatta.

Pahemmin ajattelemisen aihetta itse elokuva ei nimittäin tarjoa. Hauskimmillaan se on Shaw’n ja Hobbsin sättiessä toisiaan kekseliäästi ja vetäessä mattoa toistensa alla. Show’n varastaa kuitenkin alussa ja lopussa vieraileva, ohjaaja David Leitchin kanssa myös Deadpool 2:n tehnyt Ryan Reynolds. Reynoldsin moottoriturpainen hömppäagentti voisikin olla iho-ongelmista eroon päässyt Deadpool.”

Johnson yritti aikoinaan saada mukaan Aquaman-tähti Jason Momoan, jonka piti esittää Hobbsin veljeä, mutta aikataulusyistä Momoa ei voinut vastaanottaa pestiä. Johnson kuitenkin aikoo onnistua saamaan Momoan mukaan mahdolliseen jatko-osaan, joka on parhaillaan kehityksessä. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Pe 02.02.2024 klo 23.30, TV5
  • La 03.02.2024 klo 21.00, Kutonen

Lue myös: Muistatko Aliensin pikkutytön Newtin? Tältä 47-vuotias Carrie Henn näyttää nyt – Episodi.fi

Lisää luettavaa