Illalla tv:ssä: Ethan Hawke kelvossa westernissä – kännykkätaukki sai kuulla kunniansa ensi-illassa

IMDb-arvosana on 6,1.

28.3.2024 07:00

Illan tv-tarjonnassa on lännenelokuva In a Valley of Violence (2016). Rotten Tomatoesin kriitikkomittari on luvussa 78, mutta ristiriitaisesti yleisömittari vain luvussa 52. Elokuva epäonnistuikin kaupallisesti, mutta sai kiitosta käsikirjoituksesta, ohjauksesta ja roolisuorituksista.

Kulkuri ja hänen koiransa kulkevat kohti Meksikoa autiomaassa, 1870-luvun alussa. Saavuttuaan kyläpahaseen sheriffin, poika alkaa kukkoilemaan, josta syntyy väkivaltatilanne ja lopulta koston tavoittelu.

Näyttelijöinä nähdään Ethan Hawke, Taissa Farmiga, James Ransone, Karen Gillan ja John Travolta. Ohjaus Ti West.

Variety kirjoitti elokuvasta seuraavasti: ”Kun asemies-juonesta huomioidaan kaikkein olennaisimmat tukipilarit, elokuvalla on paljon satunnaisia nautintoja tarjottavanaan – muutama naurahdus, joitakin Westille tyypillisiä väkivallan purkauksia, houreisen hauska musiikki ja vielä pari pätevää roolisuoritusta Ethan Hawkelta ja John Travoltalta.”

Elokuvan ensi-ilta sai erikoista julkisuutta. Leffa esitettiin South by Southwest -festivaaleilla, ja yleisössä oli mukana koomikko Doug Benson. Joku onneton sielu tekstaili kännykällään niin pitkään, että Benson heitti tämän salista ulos. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • To 28.03.2024 klo 23.15, Kutonen

Lue myös: Netflixin uusi scifisarja aiheuttaa raivoa Kiinassa – etenkin alkukohtaus kiristää hermoja – Episodi.fi

Lähde: IMDb, Wikipedia

Lisää luettavaa