Illalla tv:ssä: Hollywood-näyttelijätär laittaa konnat halki poikki ja pinoon – hienosti tehdyt tappelukohtaukset käyvät melkein kipeää

IMDb-arvosana 6,7.

Illalla esitetään televisiosta kovaotteinen Atomic Blonde (2017) toimintaelokuva.

Tarina kertoo agentti Lorraine Broughtonista (Charlize Theron), joka määrätään Berliiniin jäljittämään vääriin käsiin joutunut, arkaluonteista tietoa sisältävä lista. Yhteyshenkilönä toimii Berliinin-konkari ja MI6:n luottoagentti David Percival (James McAvoy). Kuka vetää pisimmän korren pelissä, jossa keneenkään ei voi luottaa ja jossa huijarit itsekin tulevat huijatuiksi? Elokuva perustuu The Coldest City -nimiseen sarjakuvaan.

Elokuvan taistelukohtaukset ovat maininnan arvoista ihmeteltävää. Niihin on panostettu, sillä ohjaaja on entinen stuntkoordinaattori David Leitch.

Episodin kolmen tähden arvostelussa tuumittiin elokuvasta aikoinaan näin:

”Juonta alkaa lopulta olla itse asiassa liikaakin, ja meno uhkaa paikoin mennä liiankin monimutkaiseksi. Oleellisinta sisältöä ovat juonenkäänteiden mahdollistamat pitkät ja näyttävät, John Wickin mieleen tuovat tappelu- ja toimintakohtaukset. Niitä on turha etsiä alkuteoksesta, sillä ne on tuonut mukanaan nimenomaan John Wickia tehnyt, stuntnäyttelijästä ohjaajaksi ryhtynyt David Leitch.”

Elokuva on myös Viddlassa. Alla video elokuvassa nähtävästä toimintakohtauksesta.

Tulevat lähetykset:

  • Ma 27.06.2022 klo 21.00, Hero

Lue myös: Nyt Prime Videossa: Realistisin maailmanlopusta kertova elokuva koskaan? Voi olla välillä vaikeaa katsoa – Episodi.fi

YouTube video