Illalla tv:ssä: Jennifer Lawrence seksuaalisessa väkivaltaroolissa – ”En halua kylpytakkia. Minulla on kuuma.”

IMDb-arvosan on 6,6.

23.3.2024 05:30

Illan tv-viihteestä löytyy elokuva Red Sparrow (2018).

Kun venäläisballerina Dominikan ura päättyy jalkavammaan, hänen tiedustelupalvelussa työskentelevä setänsä tarjoaa mahdollisuuden uuteen, hengenvaaralliseen uraan valtion palveluksessa.

Episodi antoi elokuvalle arvostelussa neljä tähteä:

”Jos Lawrencen aksentin pystyy unohtamaan, on hän suorastaan erinomainen agenttivamppina. Alastonkohtauksia on yllättävän paljon, jopa todella haastavia ja ahdistavia sellaisia. Elokuva on myös paikoittain todella brutaali. Muutama kohtaus onnistui aiheuttamaan haamukipua omassa kehossa.”

Jennifer Lawrence puhui vuonna 2018 Red Sparrowin kuvauksista. Hänellä ei ollut tapana kainostella siellä vähäpukeisuuttaan, sillä tähti ei ollut kameran tauotessakaan ujo, eikä myöskään pitänyt kameroiden tauottua kylpytakkia päällään.

– Kaikki saivat tuntemaan oloni niin mukavaksi, että jossain vaiheessa saatoin tehdä muiden olon epämukavaksi, Lawrence tuumi Entertainment Tonightille.

– Olin tyyliiin: ”En halua kylpytakkia. Minulla on kuuma. Olen juuri syömässä.” Kaikki muut miettivät: ”Hänen täytyisi pukeutua.”

Intiimit kohtaukset olivat olleet Lawrencelle ongelmallisia aiemmin, mutta eivät selvästikään enää Red Sparrowin tuotannon aikana.

– Minulla ei ole samaa pelkoa ja epävarmuutta tämän asian suhteen kuin aiemmin, Lawrence tähdensi.

Elokuva on myös Disney Plussassa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • La 23.03.2024 klo 21.00, MTV Sub

Lue myös: Illalla tv:ssä: Kaunis naistähti oli ajautumassa aikuisviihdeuralle – loistokomedia muutti suunnitelmat – Episodi.fi

Lähde: Page Six

Lisää luettavaa