Illalla tv:ssä: Komiikkaakin viljelevä ryöstöleffa – lopussa sekoittuu fiktio ja todellinen elämä

IMDb-arvosana on 6,9.

16.2.2024 04:00

Illalla voi katsella supertähdillä varustetun rikoskomedian Ocean’s Thirteen (2007). Steven Soderbergh toimii ohjaajana.

Danny Ocean (George Clooney) ja hänen jenginsä suunnittelevat kunnianhimoista kostosuunnitelmaa sen jälkeen, kun armoton kasinon omistaja Willy Bank (Al Pacino) pettää Reuben Tishkoffin, Dannyn ystävän ja mentorin. Leffassa nähdään myös Brad Pitt sekä Casey Affleck.

Matt Damon oli leffan teon aikaan kuvaamassa Lontoossa Medusan sinetti (2007) -elokuvaa. Tämä oli onnellinen sattuma, sillä Linuksen sijainti Lontoossa sopi tarinaan hyvin. Tekijät kuvasivatkin kohtauksen Lontoossa Damonin kanssa.

Elokuvan loppupuolen repliikeissä sekoittuvat fiktio ja todellinen maailma. Rusty (Pitt) ja Danny (Clooney) ovat kohtauksessa lentokentällä, ja he naljailevat toisilleen.

Rusty kehottaa Dannya pitämään painonsa kurissa keikkojen välissä ensi kerralla. Repliikki viittaa Clooneyn lihomiseen Syriana (2005) -roolinsa jälkeen, koska hän loukkasi kuvauksissa selkänsä. Danny puolestaan sanoo Rustylle: ”Rauhoitu ja hanki pari lasta”, mikä viittaa Pittin ja Angelina Jolien silloiseen suhteeseen.

Elokuva on myös Viaplayssa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Pe 16.02.2024 klo 22.45, MTV3

Lue myös: GoT-tähti Natalie Dormer täytti 42 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa