Illalla tv:ssä: Melko surkea pelileffa – Teräsmies-tähti sanoi koukuttuneensa peliin

IMDb-arvosana on 6,8.

24.10.2021 12:00

Illan tv-tarjonnassa on fantasiaelokuva Warcraft: The Beginning (2016).

Leffa perustuu Blizzard-peliyhtiön Warcraft-peleihin. Ikävä kyllä elokuva oli monille pelien faneille suuren suuri pettymys. Osa faneista ja peliä pelaamattomistakin kuitenkin pitävät siitä.

Tarinassa Azerothin rauhallinen valtakunta on sodan kynnyksellä, kun sen asukkaat kohtaavat pelottavan valloittajakansan. Omaa kuolevaa maailmaansa pakenevat örkkisoturit ovat valinneet heidän asuinpaikkansa uudeksi alusmaakseen.

Huonoista pelielokuvista tunnettu Uwe Boll halusi aikoinaan ohjata elokuvan. Sentään tähän ei Blizzardilla suostuttu.

Leffan ohjaajana toimii Duncan Jones (Moon, Source Code). Jones ei ole huono ohjaaja, joten elokuvan kelvottomuus on sikälikin pieni yllätys. Pääosassa nähdään Viikingit-tv-sarjasta tuttu Travis Fimmel.

World of Warcraft -nettipeli tunnetaan koukuttavuudestaan. Brandon Routhkin jäi siihen koukkuun oman Teräsmies-leffansa Superman Returns (2006) floppaamisen jälkeen.

Leffan floppaaminen otti Routhia koville – hänen mielenterveytensäkin kärsi. Apunaan hän ei käyttänyt lääkkeitä tai alkoholia, mutta sen sijaan hän terapoi itseään World of Warcraftilla.

– Pelasin loputtomiin World of Warcraftia, Routh myönsi haastattelussa.

– Se oli riippuvuuteni – ja muutama muu peli matkan varrella – ja sinne kadotin itseni ja käytin aivan liikaa aikaa, Routh jatkoi WoW-addiktiostaan.

Elokuva esitetään Kutoselta kello 21.00. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

Lähde: CBR

Lisää luettavaa