Yöllä tv:ssä: Nainen vaihtoi alaa ja tienasi miljoonia – ikävänä puolena rikolliset vihastuivat

IMDb-arvosana on 7,4.

16.3.2024 07:00

Tositapahtumiin perustuva rikoselokuva Molly’s Game (2017) on katseltavana yön televisioviihteessä.

Kumparelaskijana menestynyt Molly Bloom joutui keskeyttämään uransa loukkaantumisen vuoksi. Sattuman kautta hän päätyy tekemisiin pokeri-iltoja järjestävän tyypin kanssa. Bloom huomaa, että hän osaa tämänkin lajin.

Bloom alkaa järjestää pokeri-iltoja itse, ja tienaa samalla valtavan kasan rahaa. Kaikki ei kuitenkaan suju loputtomiin saakka kuin unelma, sillä rikolliset osallistujat eivät pidä häviämisestä, ja voiko poliisiakaan vältellä loputtomiin?

Molly’s Game.

Episodin arvostelussa elokuva sai neljä tähteä:

Molly’s Game on mentaliteetiltaan paikoin turhankin amerikkalainen, varsinkin mitä tulee Mollyn ongelmalliseen suhteeseen psykologi-isänsä (Kevin Costner) kanssa ja tästä kumpuavaan rautalankapsykoanalyysiin. Sorkin on kuitenkin rakentanut tarinasta kiinnostavan kaaren, joka ei edellä mainittua rasitetta lukuunottamatta hetkeksikään eksy sivupoluille tai jää oikeussalidraamaksi. Bloomin uurastusta seuratessaan aidosti kannustaa häntä ja jännittää hänen puolestaan oli kyse sitten alan vaaroista, epäreilusta yhteiskunnasta tai oman sisimmän paljastamisen pelottavuudesta.”

Näyttelijöinä Chastainin lisäksi Idris Elba, Jeremy Strong ja Kevin Costner. Ohjauksesta vastaa Aaron Sorkin.

Leffassa nähdään mystinen Hollywood-tähti, jota näyttelee Michael Cera. Hänen nimeään ei elokuvassa paljasteta, mutta hänen uskotaan laajalti olleen tosielämässä Tobey Maguire. Hänet tunnetaan muun muassa Hämähäkkimiehen roolistaan. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Su 17.03.2024 klo 01.05, Nelonen
  • Pe 22.03.2024 klo 21.00, Hero

Lue myös: Austin Powers -elokuvan Heather Graham on löytänyt nuoruudenlähteen – tältä 54-vuotias synttärisankari näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa