Illalla tv:ssä: Näyttelijätär inhosi kohteluaan leppoisan komedian kuvauksissa – hyljeksittiin

IMDb-arvosana on 7,2.

20.9.2022 14:03

Emily Mortimer nähtiin aikoinaan romanttisessa komediassa Notting Hill. Hän esitti siinä Hugh Grantin roolihahmon potentiaalista rakkauden kohdetta.

Mortimerin mukaan kuvaukset eivät kuitenkaan menneet hyvin. Tähti sanoi muun näyttelijäkaartin käyttäytyneen hänen läheisyydessään oudosti ja vaivaantuneesti.

Mortimer sai kuvausten aikana nokkosihottuman, jota hän ei onnistunut peittämään. Tämän vuoksi hänelle tuli iho-oireita ja hänen kasvonsa turposivat.

– Joka kerta kun jännitän – ja näytellessä jännittää – saan nokkosihottuman ja kasvoni turpoavat, tähti selitti haastattelussa.

– Kaikkia hävetti. Se oli hyvin kiusallista. He ajattelivat: ”Kuka tämä tyttö on, jolla on vain yksi kohtaus, mutta hän tekee siitä niin ison asian.” Kukaan ei puhunut minulle. Se oli outoa, Mortimer jatkoi.

Hän oli tilansa vuoksi ujo ja nolostunut, joka ei hänen mukaansa auttanut muiden lämpenemistä Mortimeria kohtaan. Näyttelijän uraa outo tapaus ei kuitenkaan tuhonnut. Hänet on nähty myöhemmin muun muassa The Newsroom -tv-sarjassa.

Notting Hill on myös HBO Maxissa ja Netflixissä. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Ti 20.09.2022 klo 21.00, Liv
  • La 24.09.2022 klo 19.00, Hero
  • Su 25.09.2022 klo 14.55, Hero

Lue myös: Skottinäyttelijältä melkoinen väite kuningatar Elisabetin arkusta – kansa raivostui vihjailusta – Episodi.fi

Lähde: Metro

Lisää luettavaa