Illalla tv:ssä: Neljä ystävätärtä löytävät komediassa aikuisviihdekirjan – käsikirjoittaja toi hömppäkomediaan omat alusvaatteensa

IMDb-arvosana on 6,1.

3.2.2024 10:35

Illan tv-tarjonnassa on elokuva Book Club – Väreileviä lukunautintoja (2018).

Leffa on romanttinen komedia neljästä kypsään ikään ehtineestä ystävyksestä, jotka navigoivat elämän ja rakkauden ristiaallokossa.

Pääosissa Diane Keaton, Jane Fonda, Mary Steenburgen ja Candice Bergen. Dianen ja Vivianin roolit kirjoitettiin alusta alkaen Keatonille ja Fondalle.

Episodi antoi arvostelussa elokuvalle kaksi tähteä:

”Lisäksi hieman ärsyttää se, että kun aiheeksi on otettu ikäihmisten oikeus aktiiviseen (seksi)elämään, edelleen ainut tavoiteltavan tuntuinen asia on perinteinen, jopa läheisriippuvainen pariliitto, jossa mies pelastaa naisen itsenäiseltä ja siksi turhalta elämältä. Siitä huolimatta Diane Keaton, Candice Bergen, Jane Fonda ja erityisesti Mary Steenburgen ovat sen verran kokeneita ja karismaattisia, että he pitävät huteraa hömppää kasassa pelkällä läsnäolollaan.”

Alusvaatekaupan lavasteet oli improvisoitava hyvin lyhyellä varoitusajalla. Kaikki esillä olevat alusvaatteet kuuluvat käsikirjoittaja ja tuottaja Erin Simmsille.

Elokuva on myös Prime Videossa, Viaplayssa ja MTV Katsomossa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • La 03.02.2024 klo 21.00, MTV Ava

Lue myös: John Cenan uusi toimintakomedia sai täystyrmäyksen kriitikoilta – katso Prime Videosta jos uskallat – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa