Illalla tv:ssä: Panopuuhiin tekee mieli, mutta sängyssä tapahtuu käsittämättömiä

Geeliä nahkaan ja eteenpäin.

3.9.2023 20:57

Naistentautien asiantuntija, lääkäri Elena (Karoliina Blackburn), törmäilee elämässään siihen malliin, että hitaampia hirvittää. Yksihuoltaja piilottelee kaappinsa perälle dildokokoelmaa, muuttuu ex-miehensä, espanjalaisen Ramonin (Bisher Sawan), edessä huutavaksi vihakimpuksi ja tuntee hillitöntä himoa kollegaansa Kariin (Karri Lämpsä). Toisaalta hän löytää itsensä vetämästä sikeitä kesken työpäivän. Tunteiden vuoristorata on sitä luokkaa, että Elena alkaa itsekin epäillä jonkin asian olevan pielessä.

Uutuussarja Hormonit! ottaa katsojaa kiinni rinnuksista ja menee suoraan asiaan. Mm. hillittömästä Nousukausi-elokuvasta ja suositusta Klikkaa mua -sarjasta tunnettu ohjaaja ja käsikirjoittaja Johanna Vuoksenmaa on tarttunut tällä kertaa keski-ikäisempää katsojakuntaa puhuttelevaan aihepiiriin arkisen hersyvästi.

Iän tuomat muutokset niin mies- kuin naiskunnossa ovat arkoja aiheita, mutta lääkärinä Elena kuvittelee hallitsevansa ne paremmin kuin tavallinen tallaaja. Hieman samanlainen kuvitelma on rakkausterapeuttina tunnetun Patrikin (Robin Svartström) kohdalla – kunnes harmaantuva psykoterapian ammattilainen jää yksin lakanoihinsa. Se on iso isku molempien vyön alle, mutta sitä voi käsitellä monella tapaa.

Draamakomedian parasta antia ovat sen eri hahmojen suhteiden kehitys ja naseva dialogi. Elena vaikuttaa toiminnan naisena varsinaiselta seksipedolta, vaikka pedollakin on haasteensa. Kahdeksan jakson kokonaisuus nähdään Ylen kanavilla sunnuntaisin.

Hormonit! Yle tv1:llä alkaen 3.9.23 klo 21.05 ja kaikki jaksot Yle Areenassa.

Lisää luettavaa