Illalla tv:ssä: Tähti opetteli agenttileffan taitoa vaativan taikatempun oikeasti – ei monilta onnistuisi

IMDb-arvosana on 7,3.

Illalla esitetään vuonna 2015 julkaistu agenttiseikkailu nimeltään Koodinimi U.N.C.L.E. Se perustuu 60-luvulla tehtyyn The Man from U.N.C.L.E. -kulttisarjaan.

Guy Ritchien (Snatch) ohjaama toimintaseikkailu kylmän sodan ajoilta. 1960-luvun alussa CIA-agentti Napoleon Solo ja KGB-agentti Illya Kuryakin osallistuvat yhteisoperaatioon. Heidän tehtävänään on pysäyttää mysteerinen rikollisjärjestö, joka yrittää levittää ydinaseita. Leffassa näyttelevät muun muassa Henry Cavill, Armie Hammer, Hugh Grant ja Alicia Vikander.

Episodin arviossa elokuvaa ei arvostettu kuin kahden tähden verran. Arvostelussa todetaan muun muassa: ”Koodinimi U.N.C.L.E. yrittää myös olla jonkinlainen buddy-komedia, mutta Cavillin ja Hammerin keskinäinen nokittelu ei kanna pitkälle, sillä kemia heidän välillään tuntuu kovin keinotekoiselta.”

Leffa on kuitenkin niin sanottu rajatapaus, joka on saanut hyviäkin arvioita, joten ehkä se kannattaa kuitenkin tarkistaa ja arvioida itse.

Elokuvassa nähdään Cavillin hahmon tekemä temppu, jossa hän vetää pöytäliinan lasien ja lautasten alta. Se ei ole visuaalinen tehoste, vaan hän opetteli tempun ammattilaisen opastamana.

Koodinimi U.N.C.L.E. on myös Elisa Viihde Viaplayssa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • ke 27.07. klo 22.45 – 01.05, Sub

Lue myös: Amazon Primeen lisättiin loistava sarja keskiajan kuninkaallisten aikakaudelta – keskiössä on julma Englannin hallitsija – Episodi.fi

YouTube video

Lähde: IMDb