Illalla tv:ssä: Tässäpä aikamoinen faniteoria – onko pätevä toimintaelokuva Batmanin syntytarina?

IMDb-arvosana on 7,3.

30.1.2023 14:03

Illan tv-tarjonnassa on vuoden 2016 elokuva The Accountant. Ben Affleck esittää elokuvassa lievästä autismista kärsivää kirjanpitäjää, joka on sattumoisin myös ammattitappaja.

Tarinassa nähdään paljon kirjanpitäjän molempia puolia, niin kykyä pyöritellä numeroita kuin taitavuutta aseiden ja lähitaistelun kanssa. Välillä käsitellään myös päähahmon lapsuutta.

Episodin arvostelussa tuumittiin aikoinaan näin:

”Osin juuri juonenkäänteidensä vuoksi The Accountant on poikkeuksellisen hyvä toimintaelokuva. Elokuvalla on eräänlaista yhtäläisyyttä esimerkiksi elokuvien Kaunis mieli tai Will Hunting kanssa, mutta ei ole väärin ajatella sitä Jason Bourne -tyyppiseksi, astetta syvällisemmäksi toimintaelokuvaksi.”

Ohjaajana toimii Gavin O’Connor (Warrior). Näyttelijöinä Affleckin lisäksi nähdään muun muassa The Punisher -tähti Jon Bernthal sekä Anna Kendrick ja J.K. Simmons.

Leffasta on liikkunut faniteoria, että se olisi Batmanin syntytarina. Yhdysvaltalainen laulaja John Mayer muun muassa sanoi, että elokuvan päähahmo on pätevä sekä taistelussa että kirjanpidossa. Hänen isänsä ammuttiin. Hänen asuntovaunuvarastonsa on ensimmäinen Batmanin luola sekä hän on suurten rikkauksien kynnyksellä. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Ma 30.01.2023 klo 21.00, Sub
  • La 04.02.2023 klo 22.50, Sub

Lue myös: Putin ei pitäisi tästä leffasta ja se kiellettiin Venäjällä – viiden tähden kaaosta ja komediaa nyt Elisa Viihde Viaplayssa – Episodi.fi

Lähde: Movie Fone

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa