Illalla tv:ssä: Uhkapelaaminen on vaarallista – leffan tosielämän Hollywood-hahmon identiteetti on ehkä salaisuus

IMDb-arvosana on 7,4.

31.1.2023 14:09

Illalla voi katsella pätevän rikoselokuvan Molly’s Game (2017).

Jessica Chastain esittää rikosdraamassa Molly Bloomia, jonka samannimiseen elämäkertaan elokuva perustuu. Kun ura kumparelaskumaailman huipulla päättyy loukkaantumiseen, Molly lähtee Los Angelesiin ja tutustuu pokeripelejä järjestävään Deaniin, joka palkkaa Mollyn assistentikseen. Mollyn pelisilmä kehittyy, ja hän alkaa järjestää omia pokeri-iltoja. Kun Hollywood-tähdet vaihtuvat venäläisen rikollisjärjestön jäseniin, panokset kuitenkin kovenevat.

Episodin arvostelussa elokuva sai neljä tähteä:

Molly’s Game on mentaliteetiltaan paikoin turhankin amerikkalainen, varsinkin mitä tulee Mollyn ongelmalliseen suhteeseen psykologi-isänsä (Kevin Costner) kanssa ja tästä kumpuavaan rautalankapsykoanalyysiin. Sorkin on kuitenkin rakentanut tarinasta kiinnostavan kaaren, joka ei edellä mainittua rasitetta lukuunottamatta hetkeksikään eksy sivupoluille tai jää oikeussalidraamaksi. Bloomin uurastusta seuratessaan aidosti kannustaa häntä ja jännittää hänen puolestaan oli kyse sitten alan vaaroista, epäreilusta yhteiskunnasta tai oman sisimmän paljastamisen pelottavuudesta.”

Näyttelijöinä muun muassa Jessica Chastain, Idris Elba ja Kevin Costner. Ohjauksesta vastaa Aaron Sorkin.

Leffassa nähtävän mystisen Hollywood-tähden (Michael Cera) uskotaan laajalti olleen tosielämässä Tobey Maguire. Hänet tunnetaan muun muassa Hämähäkkimiehen roolistaan.

Elokuva on myös HBO Maxissa ja Elisa Viihde Viaplayssa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Ti 31.01.2023 klo 21.00, Liv
  • Pe 03.02.2023 klo 19.00, Hero
  • Su 05.02.2023 klo 21.00, Hero

Lue myös: Rennyn ex-rakas Geena Davis täytti 67 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lisää luettavaa