Illalla tv:ssä: Vähintään kerran viihdyttävä kolmen tähden toimintaelokuva – Jason Momoa jätti leffan väliin

IMDb-arvosana on 6,5.

19.6.2024 04:30

Televisiotarjonnasta voi tänään poimia toimintaelokuvan Fast & Furious: Hobbs & Shaw (2019).

Luke Hobbs ja Deckard Shaw päättävät liittoutua Deckardin siskon Hattie Shaw’n kanssa. Heidän täytyy saada kiinni Brixton Lore, joka on kyberneettisesti parannettu terroristi. Hän uhkaa koko maailmaa tuhoisalla viruksella.

Näyttelijöinä Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby ja Helen Mirren. Ohjauksesta vastaa David Leitch.

Episodin kolmen tähden arvostelussa kirjoitettiin seuraavasti:

Hobbs & Shaw -toiminnassa kaikki onkin tehty isolla kädellä. Jokainen takaa-ajo ja tappelukohtaus voisi olla pienemmän budjetin toimintaelokuvan lopputaisto. Se ei välttämättä ole hyvä juttu, sillä jatkuvasti toistuessaan rymistely alkaa turruttaa niin, että useammin kuin kerran huomaa ajatuksien lähteneen harhailemaan valkokankaan räjähtelyistä huolimatta.

Pahemmin ajattelemisen aihetta itse elokuva ei nimittäin tarjoa. Hauskimmillaan se on Shaw’n ja Hobbsin sättiessä toisiaan kekseliäästi ja vetäessä mattoa toistensa alla. Show’n varastaa kuitenkin alussa ja lopussa vieraileva, ohjaaja David Leitchin kanssa myös Deadpool 2:n tehnyt Ryan Reynolds. Reynoldsin moottoriturpainen hömppäagentti voisikin olla iho-ongelmista eroon päässyt Deadpool.”

Johnson yritti saada mukaan Aquaman-tähti Jason Momoan, jonka piti esittää Hobbsin veljeä, mutta aikataulusyistä Momoa ei voinut vastaanottaa pestiä. Johnson sai Momoan mukaan tulevaan jatko-osaan, joka on parhaillaan kehityksessä. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Ke 19.6.2024 klo 21.00, TV5
  • Pe 21.6.2024 klo 00.15, TV5
  • La 22.6.2024 klo 22.55, Kutonen

Lue myös: Dwayne Johnson näyttää kuvassa tunnistamattomalta – ukolla on hiukset! – Episodi.fi

Lisää luettavaa