Illalla tv:ssä: Yhden päivän aikana tapahtuva loistofantasia – leffassa nähtävä improvisoitu halaus sai näyttelijän tolaltaan

IMDb-arvosana on 8,1.

19.5.2024 07:00

Illalla esitetään televisiosta elokuva Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 2 (2011). Suurin osa elokuvan tapahtumista tapahtuu yhden päiväna aikana.

On koittanut Harry Potterin tärkein taistelu, kun velhomaailman hyvisten ja pahisten nokittelu äityy sodaksi saakka. Voldemort ottaa kohteekseen Tylypahkan, mutta vastassaan hänellä on vaikea vastustaja – Harry.

Ohjaajana toimii David Yates. Pääosissa nähdään Daniel Radcliffe, Emma Watson, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Michael Gambon, Rupert Grint ja Evanna Lynch.

Elokuvassa nähdään hetki, kun Voldemort (Fiennes) yllättäen halaa Dracoa (Tom Felton). Tämä ei ollut käsikirjoituksessa vaan Fiennesin improvisaatiota. Felton ei tiedä mitä tehdä ja hänen reaktionsa onkin aito.

Tarkkasilmäisimmät voivat seurata lisäksi, miten Bellatrix Lestrange (Bonham Carter) sijoittaa itsensä Voldemortiin nähden. Hän siirtyy aina Voldemortin oikealle puolelle, jonka katsotaan symboloivan kaikkein lojaaleimman seuraajan statusta.

Elokuva on myös HBO Maxissa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Su 19.05.2024 klo 21.00, TV5
  • Pe 24.05.2024 klo 23.30, TV5
  • La 25.05.2024 klo 18.10, TV5

Tässä muutama suositus fantasiaa kaipaaville:

Nyt Prime Videossa: Miten käy kun maailma alkaa pimetä? Kovilla näyttelijöillä varustettu fantasialeffa näyttää – Episodi.fi

Nyt Prime Videossa: Katso ihmeessä jos et ole nähnyt – yhtä aikaa hauska ja viihdyttävä fantasiaelokuva – Episodi.fi

Lue myös: Tietovisa, osa 16: Sujuuko sinulta elokuvamaailman yleistieto? Testaa! – Episodi.fi

Lisää luettavaa