Nyt Prime Videossa: Katso ihmeessä jos et ole nähnyt – yhtä aikaa hauska ja viihdyttävä fantasiaelokuva

IMDb-arvosana on 6,3.

15.5.2024 04:15

Prime Videossa on nyt katsottavana fantasiaelokuva Jack the Giant Slayer (2013). Se viihdyttää hyvinkin kelvosti rennolla huumorillaan. Tarina perustuu satuun Jaakko ja pavunvarsi.

Maatalossa asusteleva poika tekee totaalisen munauksen, ja avaa jättiläisille pääsyn ihmisten maailmaan. Ainut vaihtoehto on yrittää korjata tilanne – ja pelastaa samalla prinsessa.

Vaikuttavassa tähtikaartissa nähdään muun muassa Nicholas Hoult, Eleanor Tomlinson, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Ian McShane ja Bill Nighy.

Episodin kolmen tähden arvostelussa tuumittiin näin:

”Vaikka tietokoneanimoidut hahmot jättävät monet katsojat kylmiksi, niin tämän elokuvan tyyliin ne sopivat. Aidon ja animoidun yhdistelmä toimii varsin hyvin, kun vain jaksaa pitää mielessään lähtökohdat: tarina on tuttu, hahmot ovat pääosin tuttuja ja loppuratkaisukin on tiedossa. Loppuratkaisuun on tosin saatu mukaan pieni, ilahduttava yllätys.

Stanley Tucci oli tähtikaartin ainoa näyttelijä, joka ei ollut syntyjään britti. Hän oli jo pitkään halunnut näytellä brittiläisellä aksentilla, ja tämä leffa antoi siihen mahdollisuuden. Alla traileri.

Lue myös: Prime Videossa on Daisy Ridleyn ensimmäinen päärooli ”lapsilta kielletty” -leffassa – vuoden 2023 elokuva kertoo kostosta! – Episodi.fi

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia