Illan leffa auttoi Will Smithiä selviytymään isänsä kuolemasta – mukana häikäisevä huippunäyttelijöiden tähtikaarti

Kaikenkattava kauneus

IMDb-arvosana on 6,8.

Draamassa Kaikenkattava kauneus (2016) menestynyttä newyorkilaista mainostoimiston johtajaa kohtaa henkilökohtainen tragedia, joten hän pyrkii vetäytymään elämästä. Miehen ystävät laativat radikaalin suunnitelman saadakseen häneen yhteyden ennen kuin hän menettää kaiken. Ystävät pakottavat tämän kohtaamaan totuuden yllättävällä ja äärimmäisen inhimillisellä tavalla.

Ohjaajana toimii David Frankel. Pääosissa nähdään Will Smith, Edward Norton, Kate Winslet, Michael Pena, Helen Mirren, Naomie Harris sekä Keira Knightley.

Episodin kolmen tähden arvostelussa kirjoitettiin seuraavasti:

Kaikenkattava kauneus on hieno puolikalkkuna. Se on jäänyt täysin raa’aksi sisältä, mutta pinnalta se on komean siirappinen ja samalla rouskuvainen. Sen tympeästä typeryydestä ja hillittömän tahattomasta huumorista tulee nauttia esimerkiksi influenssassa, laskuhumalassa, pahassa kanuunassa kylmää pitsaa halaillen tai ihan vaan, jos nauttii roskaelokuvista. Se on kuitenkin aika hauska tapaus. Paikoitellen se onnistuu myös koskettamaan, mikä tekeekin elokuvan katsomisesta hämmentävän kokemuksen.

Kaikenkattavasta kauneudesta saa toki myös hyvän juomapelileffan: ota huikka aina, kun Smith mutristelee lähikuvassa naamaansa. Itkevä duckface ei tee surullista, herra Smith.”

Smithin isä teki kuolemaa niihin aikoihin, kun näyttelijä teki taustatyötä rooliaan varten. Näyttelijä sanoi elokuvan teon olleen erittäin terapeuttista surullisessa tilanteessa. Alla traileri.

Lähetykset:

YouTube video

Lähde: IMDb