Illan tv-viihteessä on menestysromaaniin perustuva trilleri – luvassa on verta ja salapoliisityötä

IMDb-arvosana 6,7.

3.3.2024 06:00

Illan tv-viihteessä on jännäri Enkelit ja demonit (2009). Se perustuu Dan Brownin samannimiseen menestysromaaniin ja on Da Vinci -koodin itsenäinen jatko-osa.

Tohtori Vittoria Vetra on CERNin tieteilijä, joka liittyy symboliasiantuntija Langdonin seuraan. He pyrkivät saamaan takaisin kadonneen antimateriapullon salaperäiseltä Illuminati-terroristilta. Musiikista vastaa säveltäjä Hans Zimmer.

Pääosissa Tom Hanks, Ewan McGregor, Ayelet Zurer, Stellan Skarsgård, Pierfrancesco Favino, Nikolaj Lie Kaas sekä Armin Mueller-Stahl. Ohjauksesta vastaa Ron Howard.

Episodin arvostelussa kirjoitettiin seuraavasti:

”Da Vinci -koodin tavoin pitkät pseudotieteelliset selitykset täplittävät vauhdikasta kilpajuoksua satoja vuosia vanhalta vinkiltä toiselle. Siinä missä edellisen elokuvan abstraktimmat ulottuvuudet toivat mukaan oikeasti merkittävän tuntuista vipinää, on uutuus suoraviivaisempaa, ikäraja huomioon ottaen yllättävän veristen purskeiden rytmittämää salapoliisityötä pisteestä A pisteeseen B.”

Tom Hanks ei itse välitä tämän elokuvasarjan leffoista. Hän kutsui niitä kaupallisiksi ja hölmöiksi. Elokuva on myös Netflixissä ja Viaplayssa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Su 03.03.2024 klo 21.40, Nelonen
  • La 09.03.2024 klo 21.00, Jim

Lue myös: Maailmojen sodan Dakota Fanning on nyt 30-vuotias – tältä hän näyttää nykyään – Episodi.fi

Lähde: People

Lisää luettavaa