Ilmiöksi nousseen Netflix-sarjan uusi kausi on yhtä tyhjäkäyntiä – Pettynyt katsoja ei kuitenkaan ole suurin häviäjä, ja se on surullista

Amerikka on hullu maa. Kiitos tiedosta.

24.11.2021 10:15

Sekopäisestä villieläinten kasvattajasta kertovasta Tiger King -sarjasta tuli valtava ilmiö, joten jatkoahan sille piti tehdä.

Nyt ilmestyneellä toisella kaudella tarinan keskushahmo Joe Exotic tosin istuu vankilassa, joten hän ikään kuin seuraa tapahtumia etänä. Uusissa jaksoissa keskitytään dokumenttisarjan sivuhahmoihin.

Verivihollinen Carole Baskin saa oman jaksonsa, ja paljon tilaa annetaan myös toiselle kilpakumppanille Jeff Lowelle puolisoinen. Baskinin osuudet on suurilta osin napattu hänen YouTube-kanavaltaan. Hänen miehensä katoamisesta yritetään napata kaikki irti, mutta mitään uutta ei löydetä.

Lowe on jo ensimmäisen kauden perusteella aikamoinen ketku, mutta hän ei hän ole yhtä kiinnostava ja eksentrinen hahmo kuin Joe Exotic. Jaksoja on saatu kasaan vain viisi, mutta niissäkin on paljon tyhjäkäyntiä. Amerikka on sarjan perusteella hullu maa, mutta sehän tiedettiin.

Katsoja ei kuitenkaan ole suurin häviäjä. Joe Exotic kuuluu häkkiin, mutta villieläimet eivät. Vaikka lopussa nähdäänkin pieni valonpilkahdus, kissapetojen ja apinoiden ilmiselvät kärsimykset ovat sydäntäsärkevää katsottavaa.

Tähdet ★★

Lisää luettavaa