Interstellar sai täystyrmäyksen – tämä on Christopher Nolanin paras elokuva

Interstellar-elokuvan ensi-illan kunniaksi pyysimme lukijoitamme laittamaan paremmuusjärjestykseen Christopher Nolanin kahdeksan Suomessa nähtyä elokuvaa. Mielipiteitä jakanut Interstellar jäi kauas kärjestä, sillä sen sijoitus oli seitsemäs. Sitä vähemmän sijoituspisteitä sai ainoastaan Insomnia.

yon-ritari

Lukijoiden suosikki oli ylivoimainen. Peräti joka kolmas kisaan vastannut laittoi oman listansa ykköseksi Nolanin Batman-trilogian keskimmäisen osan, vuonna 2008 ilmestyneen Yön ritarin. Se sai ykkössijoituksia tasan tuplasti kakkoseksi sijoittuneeseen Inceptioniin verrattuna.

Sijat kolmesta kuuteen menivät Mementolle, The Prestigelle, Batman Beginsille ja Yön ritarin paluulle.

Todettakoon vielä, että Batman Begins hävisi Yön ritarin paluulle ja Interstellarille ykkössijoitusten määrässä, mutta muuten hyvät sijoitukset vastaajien listoilla nostivat sen kokonaiskilpailussa niiden edelle. Interstellarilla oli vain muutama ykkössijoitus vähemmän kuin The Prestigellä ja Yön ritarin paluulla, joten lopputuloksesta voi ehkä päätellä, että kovin moni vastaaja ei vielä ollut ehtinyt nähdä Interstellaria. Elokuvan nähneet sen sijaan arvostavat sitä kovastikin.

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut