Isoveli valvoo -henkisen agenttisarjan ex-tähti levittää nyt salaliittoteoriaa

Jim Caviezel muistetaan myös kohuleffasta The Passion of the Christ.

19.4.2021 10:01

Toimintasarjassa Person of Interest eli Kohde peräti viisi kautta salaisena agenttina henkiä pelastanut Jim Caviezel ei vuoden 2016 jälkeen ole kovin nimekkäissä tuotannoissa näytellyt. Caviezel on tehnyt urallaan myös rooleja merkkileffoissa, kuten Mel Gibsonin kohutussa The Passion of the Christissa itse Jeesuksena. Nyt näyttelijä on tullut julkisuuteen salaliittoteorian puolestapuhujana.

Caviezel osallistui esiintyjänä Oklahomassa järjestettyyn tilaisuuteen, jonka teemana oli vastustaa mm. kasvomaskeja. Hän markkinoi samalla uutta elokuvaansa Sound of Freedom, jossa hän näyttelee tosielämän henkilöä, lapsikaupan vastaista työtä tekevää Timothy Ballardia. Myös Ballardin piti olla mukana tilaisuudessa, mutta Caviezelin mukaan hän oli estynyt työnsä takia.

Konservatiivimielinen Caviezel otti asiakseen valistaa samalla yleisöään myös QAnonin levittämästä asiasta. Näyttelijän ja salaliittoteoreetikkojen mukaan lapsia kaupataan ja kidutetaan rikkaan eliitin toimesta. Teoria väittää, että puolustuskyvyttömistä lapsista kerättyä adrenokromia käytettäisiin eliitin hyvinvoinnin ja nuorekkuuden säilyttämiseksi. Caviezel kertoi, ettei hän ollut nähnyt tätä käytännössä, mutta hän oli kuullut lasten järkyttävät huudot.

 

Lähde: Vanity Fair

Lisää luettavaa