James Cameron vahvisti legendaarisen Aliens-tarinan – näin nerokkaalla tempulla pukumiehet vakuutettiin

Näin idea jatko-osasta myytiin studiolle.

Kuuluisa tarina Aliens-elokuvasta ja James Cameronista pitää paikkaansa.

Kuten olemme aikaisemminkin kertoneet, tarinan mukaan Cameronista tuli Aliensin ohjaaja, kun tämä teki yksinkertaisen myyntipuheen. Legendan mukaan Cameron sai pestin itselleen sekä budjetin leffaa varten kirjoittamalla liitutaululle Alien ja sen jälkeen lisäämällä nimen perään s-kirjaimen. Ja viimeisenä silauksena veti s:n päälle kaksi viivaa tehden kirjaimesta dollarimerkin.

CinemaBlendin haastattelussa Cameron totesi, että tarina pitää paikkaansa.

– Kyllä, se on totta. Se vain tuli mieleeni siinä hetkessä, Cameron muisteli ja totesi, että nimi oli jossain materiaaleissakin, mutta hän ei muistanut tarkalleen, missä materiaaleissa nimi oli jo mainittu.

– Istuin kolmen tuottajan kanssa, ja olimme silloisen 20th Century Foxin johtajan toimistossa. Ja sanoin: ”Kaverit, minulla on idea nimeksi. Ja se on tällainen.” Ja kirjoitin Alien isoilla tikkukirjaimilla ja laitoin s:n loppuun. Ja näytin sen heille ja sanoin: ”Haluan sanoa sitä Aliensiksi, koska emme kohtaa vain yhtä. Nyt kohtaamme armeijan, ja se on iso ero. Ja se on hyvin yksinkertaista ja graafista.” Ja sitten vedin kaksi viivaa läpi tehdäkseni dollarin merkin. Ja se oli ehdotukseni. Ja näköjään se toimi, koska he valitsivat nimen. He ei eivät ikinä kyseenalaistaneet sitä, Cameron muisteli.

Lähde: CinemaBlend