James Gunn pani tuulemaan: DC-leffan lisäksi tulossa tv-sarja

HBO Max

Pääosaan painimatoiltakin tunnettu John Cena.

Ohjaaja ja käsikirjoittaja James Gunn valmistelee parhaillaan DC-sarjakuvista tuttujen antisankarien yhteisleffaa The Suicide Squad. Raina on odotettu, sillä Gunnin meriitit Marvel Studiosin sarjakuvaleffojen puolella tunnetaan ja toisaalta vuoden 2016 Suicide Squad -elokuva oli monelle pettymys Jokereineen päivineen. Nyt odotettavaa tulee kuitenkin lisää, sillä Gunn aikoo kynäillä elokuvaan liittyvän spin off -sarjan.

Indiewire raportoi suoratoistopalvelu HBO Maxin tilanneen tulevassa leffassa nähtävän hahmon oman sarjan valikoimiinsa. Tämä hahmo on Peacemaker, nk. sotaisa pasifisti, joka on valmis tappamaan kenet tahansa rauhan takia. Sekä elokuvassa että Peacemaker-sarjassa hahmoa näyttelee painimaailmasta ja Bumblebee-rymistelystä tunnettu lihaskimppu John Cena.

Ristiriitaisuutensa takia koomisen hahmon omassa sarjassa perehdytään ennakkotietojen mukaan siihen, miten Peacemakerista oikeastaan tuli Peacemaker. Gunn käsikirjoittaa kaikki sarjan kahdeksan osaa. Lisäksi hän on lupautunut ohjaamaan ainakin sen pilottijakson.

Lähteet: Indiewire, Comingsoon.net, Variety