Jared Leto on pedofiili? Suicide Squad -ohjaaja James Gunnilla melkoisia vihjailuja

Mitähän tästä vielä seuraa?

Ei liene enää monellekaan epäselvää, että James Gunn on aikoinaan käyttäytynyt sosiaalisessa mediassa varsin huolettomasti. Hän on tölväissyt useasti myös Jared Letoa muun muassa vihjailemalla Leton olevan pedofiili.

Gunn vastasi toukokuussa Dylan Sprousen humoristiseen twiittiin, jossa hän sanoi Leton yrittävän iskeä vain 18-25-vuotiaita malleja. Gunn vastasi tähän: ”Hän aloittaa 18-vuotiaista internetissä?” Tällä hän viittasi siihen, että hän haluaisi seksiä myös nuorempien kanssa.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Gunn tölvii Letoa. Hän esiintyi aikoinaan myös suorassa lähetyksessä sosiaalisessa mediassa, jossa hän vihjaili useita kertoja Leton olevan pedofiili.

Vuonna 2012 hän puolestaan twiittasi: ”Ajamassa kotiin Vegasista. Vaihdettiin tarinoita siitä, mikä kusipää Jared Leto on.” Myöhemmin Gunn tuhosi twiitin. Movie Webin mukaan on kuitenkin selvää, ettei Gunn liiemmin pidä Letosta ja aidosti uskoo hänen olevan pedofiili.

Sotku saattaakin johtaa siihen, ettei Letoa nähdä Suicide Squad 2 -elokuvassa. Gunn nimittäin palkattiin sen ohjaajaksi. Alla Gunnin twiitti.

Lähde: Movie Web

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut