Jason Bournen esittelemät hahmot ovat merkittävässä roolissa tulevaisuudessa, sanoo ohjaaja

Matt Damon ja Paul Greengrass ovat palanneet elokuvasarjan pariin valamalla palan uutta pohjaa.

29.7.2016 19:50

Jason Bournen myötä kolme Bourne-elokuvaa ohjannut Paul Greengrass on kertonut Deadlinelle rakentaneensa uudessa elokuvassa pohjaa, jotta uudet hahmot voivat nousta jatkossa isoon rooliin.

Alicia Vikanderin esittämä CIA-agentti ja Riz Ahmedin teknologiamiljonääri ovat Greengrassin mukaan tärkeä osa sitä aikakautta, jota uudet Bourne-elokuvat tulevat kuvaamaan (mikäli niitä vielä tehdään).

”Kun päätin tehdä vielä yhden elokuvan, minulle oli hyvin tärkeää yrittää tyylikkäästi antaa Universalille paikkoja, joihin lähteä ja hahmoja, jotka vievät juttua eteenpäin tavalla, joka tuntuu hienovaraiselta eikä valheelliselta”, Greengrass sanoo.

Ohjaaja kertoo ensimmäisten Bourne-elokuvien olleen vahvasti kiinni 1990- ja 2000-luvuissa, kun taas uusi elokuva sijoittuu maailmaan, jossa sosiaalinen media ja digitaalinen todellisuus hallitsevat. Ja se on Greengrassin mukaan maailma, johon Vikanderin ja Ahmedin hahmot kuuluvat isolla tavalla.

Greengrassin puheiden mukaan voidaan olettaa, ettei ohjaajalla ole suurta pakkoa jatkaa Bournen parissa, vaan hän suuntaa katseensa ensin lyhyeen lomaan ja sitten uusiin projekteihin.

 

Lisää luettavaa