Jättääkö Fight Club -ohjaaja elokuvat kokonaan? Kolme TV-sarjaa tekeillä

Viimeisimpänä työnään Gone Girl -elokuvan ohjannut David Fincher on siirtymässä koko ajan vahvemmin pienen ruuden puolelle. House of Cards -sarjaa ohjannut ja tuottanut Fincher on selvästi löytänyt uuden kodin HBO:n puolelta, ja on kehittämässä jopa kolmea eri sarjaa kanavalle.

Ensimmäinen näistä on Utopia, jota Fincher kehittää yhdessä Gone Girl -kirjailija/käsikirjoittaja Gillian Flynnin kanssa. Sarjan on tarkoitus tulla ulos joskus ensi vuoden puolella.

Toiseksi Fincher työstää kirjailija James Ellroyn kanssa sarjaa nimeltä Shakedown, jota Ellroy yritti tehdä jo vuonna 2012 FX-kanavan kanssa. Vaikka sarjalla onkin sama nimi kuin kirjailijan samana vuonna ilmestyneellä lyhytromaanilla, ei sillä tiedettävästi ole mitään yhteyttä teokseen tai sen päähenkilöön.

Musiikkivideoistaan tunnettu ohjaaja on myös tekemässä HBO:lle sarjaa nimeltä Living on Video, joka sijoittuu 80-luvulle, ja kertoo musiikkivideoita tuona aikana puuhanneiden työryhmien elämästä. Fincher oli itse vahvasti mukana 80-luvun musiikkivideoiden maailmassa, joten puolituntiset jaksot perustunevat vahvaan tietoon alasta sinä aikana. Fincher toimii Living on Videon vastaavana tuottajan ja ohjaa sen pilottijakson.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut