Jättimenestykseksi noussut komediasarja nyt ensi kertaa Suomen televisiossa – Aiemmin nähty vain suoratoistona

Sarjaa on esitetty aiemmin C More -palvelussa.

16.3.2021 09:00

Kehuttu komediasarja Schitt’s Creek (2015–2020) saa tv-ensi-iltansa Subilla 17.3. klo 21. Suomessa Schitt’s Creekiä on esitetty yksinoikeudella suoratoistopalvelu C Moressa. Nyt sarja nähdään Subilla, joka esittää sarjaa keskiviikkoisin kolme jaksoa kerrallaan.

Kevään ja alkukesän mittaan Subilla nähdään sarjan kolme ensimmäistä tuotantokautta. Kaikkiaan kausia on kuusi.

Jaksot ovat katsottavissa myös mtv-palvelussa.

Sympaattinen Schitt’s Creek on pienestä komediasarjasta jättimenestykseksi kasvanut kanadalaissarja, jonka menestystarina huipentui viime syksynä, kun sarja rikkoi ennätyksiä nappaamalla peräti yhdeksän Emmy-palkintoa viimeisestä tuotantokaudestaan.

Schitt’s Creek palkittiin parhaana komediasarjana, parhaasta mies- ja naispääosasta sekä mies- ja naissivuosasta komediasarjassa, parhaasta käsikirjoituksesta, castingista ja puvustuksesta.

Sarja oli vastikään ehdolla viiden Golden Globe -palkinnon saajaksi. Palkinnot tulivat parhaasta naispääosasta ja parhaasta tv-sarjasta musikaali tai komedia -kategoriassa.

Schitt’s Creek kertoo Rosen perheestä (Catherine O’Hara, Eugene Levy, Dan Levy ja Annie Murphy). Perhe
joutuu puille paljaille ja muuttaa Schitt’s Creek -nimiseen pikkukaupunkiin parhaat päivänsä nähneeseen motelliin, jota pyörittää nyrpeän sarkastinen Stevie (Emily Hampshire). Kaupunkia johtaa erikoinen – Rosen perheen silmissä juntti – pormestari Roland Schitt (Chris Elliott) värikkään kaupunginhallituksensa avustuksella.

Muita keskeisiä hahmoja sarjassa ovat paikallisen kahvilan hyväsydäminen mutta hömelö omistaja ja tarjoilija Twyla (Eugene Levyn tytär ja Dan Levyn sisko Sarah Levy), herttainen eläinlääkäri Ted (Dustin Milligan) sekä pormestarin poika Mutt (Tim Rozon).

Lisää luettavaa