Javier Bardem pukeutui Bond-tytöksi hänen ja Daniel Craigin yhteisillä syntymäpäivillä – muistelee kuinka tuli laulaen ulos kakusta

Toiset osaavat juhlia.

26.1.2022 16:01

Näyttelijät Daniel Craig ja Javier Bardem kohtasivat ja muistelivat menneitä Varietyn järjestämässä tuokiossa. 007 No Time to Dien myötä Bond-uransa päättänyt Craig ja palkintoehdokkuuksia saava Being the Ricardos -näyttelijä Bardem näyttelivät yhdessä 007 Skyfallissa.

Näyttelijät muistelevat juhlineensa kerran yhdessä syntymäpäiviä – Bardem on syntynyt maaliskuun 1. päivä vuonna 1969, vuotta ja päivää Craigin jälkeen.

Craig muistaa, kuinka Bardem oli pukeutunut naiseksi juhlissa. Bardem taustoittaa tapausta. ”Tulin ulos kakusta. Minun oli tarkoitus olla Bond-tyttö sinä iltana ja olin!” Bardem kertoo. Myöhemmin hän myöntää, ettei ole lainkaan musikaalinen.

”Poislukien silloin kun tulin ulos syntymäpäiväkakusta Bond-tytöksi pukeutuneena. Lauloin Happy Birthdayn parhaalla Marilyn Monroe -tyylilläni. Kun minun käskettiin laulaa, kysyin ovatko he aivan varmoja siitä.”

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia