Jennifer Lawrence baaritappelussa! Raivostui tivaamisesta tuntemattomalle

Tälle näyttelijälle ei ryppyillä.

15.9.2017 20:45

Jennifer Lawrence päätyi aiemmin tänä vuonna Budapestin reissunsa myötä viraalivideolle. Lawrence oli melko humalassa ja tanssi lavalla strippitangon kaverina. Lawrence paljasti nyt itse, että tuolla reissulla tapahtui muutakin.

– Jouduin baaritappeluun. Oikeaan baaritappeluun, Lawrence kertoi haastattelussa.

Haastattelija mietti, että Budapest saattaisi olla vaarallinen paikka baaritappelulla, johon Lawrence tuumasi, että hänelle kyllä (vastustajalle).

Lawrence oli juhlimassa paikallisessa baarissa – ja myös hiukan humalassa. Lawrencen mukaan se on harvinaista hänelle.

Tähden mukaan jossain vaiheessa tuntematon mies lähestyi näyttelijää ja hänen ystäväänsä.

– Tämä tyyppi kysyi minulta selfietä. Minä vastasin: ”Ei kiitos, ei.” Hän tuumi: ”Pliis! Tyttöystäväni ei koskaan usko minua.” Kaverini tuumi tästä, että ”jos tyttöystäväsi ei usko sinua, silloin hän ei ole se oikea.”

Lawrence pyysi kaverinsa ohella miestä poistumaan, joka suututti tämän.

– Hän mulkaisi minua ja sanoi: ”Hei, haista *ittu!” Jokin minussa napsahti – mutta se ei varmaankaan ollut alkoholi, tähti nauratti.

– Kysyin tyypiltä: ”Sanoitko juuri haista *ittu minulle?” Otin sitten rinnuksista kiinni, nappasin oluita ja kastelin hänet läpimäräksi.

Lawrence antoi olutsuihkun vielä miehen salkulle, joka tällä oli mukana. Tässä vaiheessa yksi Lawrencen kavereista tuli ja otti häntä kiinni selästäpäin ja kehotti tähteä olemaan tuhlaamatta olutta.

– Rentouduin heti. Mietin: ”Niinpä tietysti. Mitä oikein ajattelin?”

Alla koko tarina videolla.

Lähde: Bro Bible

Lisää luettavaa