Jennifer Lawrence ja Chris Pratt täysin uuteen scifi-leffaan

Sony aikoo ottaa melkoisen riskin siitäkin huolimatta, että Disneyn Tomorrowlandista on tulossa melkein 150 miljoonan dollarin floppi. Sonylla ollaan nimittäin jo pidempään pohdiskeltu Jennifer Lawrencen ja Chris Prattin tähdittämän romanttisen scifi-elokuvan tekemistä.

Täysin alkuperäisideaan pohjautuva leffa on nykyään harvinaista herkkua Hollywoodissa, sillä ne eivät oikein tahdo onnistua. Tomorrowland ja Wachowskien Nouseva Jupiter ovat kaksi varoittavaa esimerkkiä tältä vuodelta.

Passengers-nimisen leffan hinnaksi on uumoiltu 120 miljoonaa dollaria, joista Lawrencelle olisi menossa huikeat 20 miljoonaa ja Prattille 10 milliä. Tämä oli tosin ennen Jurassic Worldin ennätyksellistä viikonloppua. Nyt Prattin markkinahinta on noussut kahdella miljoonalla.

Onneksi Sony on luottavainen ja studio päätti kuin päättikin antaa vihreää valoa tälle alkuperäistarinalle.

Passengers on avaruusaluksessa tapahtuva rakkaustarina. Prattin hahmo herää kryounesta 90 vuotta liian aikaisin. Tuhansien muiden matkustajien jatkaessa untaan, päättää Pratt herättää toisen matkustajan. Tämä matkustaja on luonnollisesti Jennifer Lawrencen esittämä hahmo.

Nyt vain sormet ristiin ja toivotaan, että tästä tulee hyvä elokuva. Alkuperäisideat ovat todellakin katoava luonnonvara ja mitä enemmän me, katsojat, näitä tuemme, sitä varmemmin isot studiot uskaltavat ottaa riskejä.

Lähde: Den of Geek

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut