Jennifer Lawrence tienaa tulevasta scifi-leffasta tuplasti enemmän kuin pääosaa esittävä Chris Pratt

Huippunäyttelijä Jennifre Lawrencen edustajat ovat pysyneet lujina neuvotellessaan tähden tulevista palkkioista, kertoo The Hollywood Reporter.

Ilmeisesti Lawrencen toimistolla ei oltu tyytyväisiä siihen, että näyttelijätär sai mieskollegoitaan pienemmän prosenttiosuuden David O. Russelin American Hustlesta, joten tulevan Passengers-elokuvan budjetista 20% tullee menemään Lawrencen palkkioon.

Lawrencen sanotaan tienaavan scifi-elokuvasta kokonaiset 20 miljoonaa dollaria, mikä on tuplasti enemmän kuin pääosaan kiinnitetyn Chris Prattin palkkio. Elokuvan budjetiksi on kaavailtu 80 miljoonaa dollaria, joka kuitenkin saattaa nousta jopa 95 miljoonaan.

Tämä aiheuttaa harmaita hiuksia Sonyn Tom Rothmanille, jonka tehtävänä on nyt pitää elokuvan budjetti aisoissa. Lawrencen palkkiosta budjettia ei ilmeisesti pienennetä, sillä näyttelijän edustajat pitävät tiukasti kiinni vaatimuksestaan.

Jon Spaihtsin (Prometheus) käsikirjoittama Passengers kertoo tähtienvälistä matkaa tekevästä avaruusaluksesta, jonka yksi miesmatkustaja herää syväunestaan 90 vuotta liian aikaisin ja päättää herättää myös yhden aluksen naisista.

Passengersin ohjaajaksi on kiinnitetty The Imitation Game -elokuvalla uuteen palkkaluokkaan noussut Morten Tyldum, joka tienaa elokuvasta 3 miljoona dollaria.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut