Jim Carrey puolustautui syytöksiltä Cathriona Whiten kuolemassa – kertoi oman näkemyksensä 10-sivuisessa julkilausumassa

Näyttelijä puolustautui.

Jim Carreyta vastaan on nostettu kaksi eri syytettä, joissa häntä väitetään osasyylliseksi hänen ex-tyttöystävänsä Cathriona Whiten kuolemaan. Tähden sanat ja teot väitetysti johtivat Whiten itsemurhaan. Väitteistä voit lukea lisää täältä: Episodi. Carrey väittää syytösten olevan vain rahanhimon motivoimia.

Carrey kiistää 10-sivuisessa julkilausumassaan muun muassa, että olisi tartuttanut kolme sukupuolitautia Whiteen. Tähden mukaan Whitella oli tapana keksiä hirvittäviä tarinoita ja käyttäytyä kostonhimoisesti, kun hän tunsi itsensä hylätyksi tai vihaiseksi.

Tähti väittää myös, että toisen oikeusjutuista nostanut Whiten äiti Brigid Sweetman suuttui ja muuttui katkeraksi, kun Carrey ei ostanut tälle taloa vuonna 2015.

Kipulääkkeiden osalta Carrey myöntää, että hän otti niitä vähän selkäkipuihinsa. Pillerit väitetysti katosivat, kun White muutti pois Carreyn luota. Näyttelijä sanoo järkyttyneensä, kun hän kuuli Whiten ottaneen yliannostuksen hänen lääkkeillään ja on surrut siitä lähtien.

Carrey totesi vielä, että vaikkakin Whiten kuolema oli traaginen, niin se oli hänen valintansa. Tähti väittää, että todisteiden mukaan on kiistämätöntä, että White etsi ja varasti reseptilääkkeet ja käytti niitä itsemurhaansa.

Brigid Sweetmanin asianajaja reagoi näyttelijän julkilausumaan kutsumalla sitä kuvottavaksi ja epärehelliseksi.

Lähde: Mirror

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut