Roskan paavi John Waters muistelee, kuinka näki Angela Lansburyn ”tyrmäksi rakennetulla” seksiklubilla

Ihana tarina Watersilta.

31.10.2022 22:32

Vastikään edesmennyt näytteljälegenda Angela Lansbury oli rakastettu laajalti. Myös ”Roskan paavina” tunnettu elokuvantekijä John Waters muistelee näyttelijää Vanity Fairin mukaan.

Waters sanoo, että näki Lansburyn kerran vierailevan New Yorkin yöelämässä maineikkaalla Hellfire-klubilla. Kyseessä on ”tyrmäksi rakennettu seksiklubi, jossa vieraili samanmielisiä homo- ja heteroperverssejä”, Watersin mukaan. Klubilla kävi niin sanotusti seksituristeja, mutta kaikki eivät tehneet siellä välttämättä mitään seksiin liittyvää.

”Kaikki menivät sinne, mutta hän ei tehnyt mitään. Se oli Hellfire, baari jossa harrastettiin seksiä. Voit puhua siellä Alain Robbe-Grilletin uusimmasta romaanista ja penis tulee viereisestä gloryholesta ja kävelet vain pois”, Waters muisteli.

Warhol kävi siellä. Truman Capote. — Se oli baari, jota ei voi kuvitella. Näin paljon julkkiksia siellä.”

”Angela oli tyylikäs, jopa 40 vuotta sitten kun tällaiset klubit herättivät raivoa. Se saattoi olla ainoa kerta, kun hän kävi Hellfiressa, mutta hänen läsnäolonsa Hellfiressa sai tuntemaan olon hieman enemmän tervetulleeksi”, Waters kuvailee.

Lisää luettavaa