John Waters paljastaa, että Sarjamurhaajamutsista on suunniteltu sarjaa: ”Se olisi täydellistä, hän tappaisi poliittisen korrektiuden tähden!”

Toivottavasti tämä toteutuisi joskus.

29.5.2024 10:01

Roskan paavi John Waters antoi haastattelun Indie Wirelle. Haastattelussa hän paljasti, että kulttiklassikon maineessa olevasta Sarjamurhaajamutsi-elokuvasta on suunniteltu tv-sarjaa.

”Jatko-osasta ei ole puhuttu, mutta tv-ohjelmasta kyllä. Se toimisi parhaiten, koska jos se rakennettaisiin niin, että yksi tappo kuukaudessa. Ja poliittinen korrektius kun on mitä on, se olisi täydellistä! Hän tappaisi poliittisen korrektiuden tähden! Elokuva oli selvästi parodiani true crime -elokuvista, mutta kukaan ei ollut oikeastaan tehnyt sellaista. Kun nyt katsotaan, niin on samanlaista tavaraa kuin O.J.:n tapaus”, Waters sanoo.

”Minusta Sarjamurhaajamutsi on paras elokuvani, meillä oli eniten rahaa, Kathleen Turner on loistava kuten kaikki muutkin.”

Waters sanoo olevansa onnekas, että nuorempi sukupolvi on löytänyt hänen elokuvansa, ”Luulen, että se johtuu siitä, että en ole ilkeä ja pilailen sellaisten asioiden kustannuksella, joista pidän. Pilkkaan aina kaikkea, mikä on sen hetkistä poliittista korrektiutta vastaan.”

Lisää luettavaa