Johnny Depp jälleen vaikeuksissa – haastettiin oikeuteen pahoinpitelystä uuden elokuvan kuvauksissa

Depp jälleen vaikeuksissa.

10.7.2018 08:00

Suomessa vastikään vieraillut Johnny Depp on haastettu oikeuteen kuvauspaikkajärjestäjän lyömisestä uuden City of Lies -elokuvan kuvauksissa.

Gregg Brooksin oli tarkoitus järjestää venyneille kuvauksille lisäaikaa los angelesilaisen luksushotellin edustalla. Hän sai järjestetyä lisäaikaa tunnin, koska Depp halusi kuvata kahden kaverinsa kanssa kohtauksesa pidemmän version. Kun kuvaukset venyivät entisestään, Brooks sanoi ohjaajalle, että nyt on pistettävä kohtaus poikki ja lopetettava – aikaraja on tullut vastaan.

Ohjaaja Brad Furman tokaisi siihen: ”Mikset kerro sitä Johnny Deppille?” Brooks kertoo, että hän haki kuvauspaikalla olleen poliisin mukaansa kertomaan uutisen Deppille, joka hänen mukaansa raivostui. ”Kuka vittu sinä olet? Sinulla ei ole oikeutta kertoa minulle mitä tehdä!”

Brooks kertoo yrittäneensä selittää olevansa kuvauspaikkajärjestäjä, jonka tehtävänä on hoitaa produktion kuvauspaikkojen luvat kaupungilta. Deppin sanotaan vastanneen: ”Minua ei kiinnosta vittuakaan kuka olet ja sinä et käske mitä minun pitää tehdä!”

Brooksin mukaan Deppin huutaessa hän samalla löi Brooksia kahdesti vasempaan rintakehään, kiusoitellen: ”Annan sinulle 100 000 dollaria jos lyöt minua naamaan juuri nyt!”, samalla kun Deppin henkivartijat pitivät häntä kaukana Brooksista. Brooks kertoo haistaneensa alkoholin Deppin hengessä.

Brooks väittää saaneensa potkut kolme päivää myöhemmin, koska ei suostunut allekirjoittamaan sopimusta, joka olisi kieltänyt kanteen nostamisen välikohtauksen tiimoilta. Kanteesta kertoi mm. Variety.

Kuva elokuvasta City of Lies

Lisää luettavaa