Johnny Depp tuhlaa omaisuuttaan – vastakanteen kautta ökyisiä yksityiskohtia julki

Hollywood-tähdenkin varallisuudella on rajansa.

1.2.2017 08:03

Johnny Depp haastoi vastikään oikeuteen The Management Group -yhtiön, jonka hän sanoo käsitelleen väärin omaisuuttaan. Yhtiö nosti nyt vastakanteen, jossa väitetään varoitusten Deppin liiasta tuhlaamisesta kaikuneen kuuroille korville.

Yhtiö sanoo, että tähden leveä elämäntyyli maksaa 2 miljoonaa dollaria kuukaudessa. Pelkkään viiniin Deppillä menee väitetysti 30 000 dollaria kuukaudessa.

Lisäksi tähdellä on 14 kotia, joiden ostaminen maksoi 75 miljoonaa dollaria. Koteihin kuuluu muun muassa kartano Ranskassa. Deppillä on myös oma saariketju Bahamalla. Näiden ylläpito tietysti maksaa niin ikään.

Oudoimpia yrityksen listaamia kuluja on Hunter S. Thompsonin tuhkan ampuminen tykistä. Tähän tähti sai jotenkin kulutettua kolme miljoonaa dollaria.

Deppilla on myös 46-metrinen jahti ja hän lentää yksityiskoneilla. Kalliin taiteen ja Hollywood-muistoesineiden säilömiseen hänellä on 12 varastorakennusta.

Yritys väittää varoittaneen Deppiä siitä, että hänen tuhlauksensa on holtitonta.

– Depp ja vain Depp on täysin vastuussa mistä tahansa taloudellisista ongelmista mitä hänellä on, vastakanteessa sanottiin.

Johnny Depp väittää yrityksen muun muassa maksaneen hänen verojaan myöhässä. Tämä olisi väitetysti maksanut tähdelle 5,7 miljoonaa dollaria.

Lähde: The Telegraph

Lisää luettavaa