K18-video: näin tehtiin Basic Instinctin kuuluisa majavanvilautus – Sharon Stonella vaatimuksensa

Jokainen muistaa Basic Instinctin, Sharon Stonen ja juuri SEN kuulustelukohtauksen. Siinäpä ehkä elokuvahistorian pausetetuimpia kohtauksia. Kuinkakohan moni vhs-kassu tuhoutui sen takia?

Basic Instinct on jo melkein 25-vuotias. Silti tämä kohtaus kiehtoo ihmisiä erilaisista syistä. Empire haastatteli hiljattain ohjaaja Paul Verhoevenia hänen uutukaisensa, Ellen tiimoilta. Ohjaaja paljasti muutaman salaisuuden kohtauksesta.

Stone vaati, että kohtaus tehdään leffan kaikkien kuvausten lopussa. Verhoeven suostui tähän, ja lopulta kohtaus napattiin filmille kahdella tai kolmella otolla minitiimin kera.

Kohtauksessa ei ollut edes muita näyttelijöitä paikalla, vaan muut kuvattiin jo aikaisemmin.

”Lähetin näyttelijät kotiin, ja kuvasimme kohtauksen kuvaaja Jan De Bontin, äänimiesten ja käsikirjoittajien kanssa. Siinäpä se sitten olikin”, Verhoeven paljastaa.

Kohtaus ei ole ollenkaan Joe Eszterhasin kirjoittamassa alkuperäiskässärissä, vaan ohjaaja lisäsi sen leffaan hänelle 60-luvulla bailuissa tapahtuneen tapahtuman pohjalta.

Verhoeven näki erään bailutyttösen olevan ilman pikkupöksyjä, ja huomasi millaisen vaikutuksen se teki paikalla oleviin miehiin, joten tietenkin se piti lisätä Stonen esittämän psykotappajan repertuaariin.

Alla erittäin K18-video kohtauksesta.

Lähde: Cinemablend, Loaded

Aiheeseen liittyvät jutut