K18-videot: Amber Heardin seksikkäimmät elokuvakohtaukset – olikohan Depp mustasukkainen näistä?

Johnny Deppin ja Amber Heardin avioliitto on mennen talven lumia. Meni tarina miten meni, mutta ainakin Deppin uraan se on luultavasti jo vaikuttanut, sillä Disney tiputti ukon omasta Don Quijote -projektistaan.

17.10.2016 16:42

Amber Heard on luultavasti tämän vuoden puhutuin Hollywood-näyttelijätär. Hänet on myös nähty hyvissä elokuvissa kuten Zombieland ja Pineapple Express, joten kyllä Amber näytelläkin osaa. Alta voit nähdä näyttelijättären seksikkäimpiä elokuvakohtauksia.

1. The Stepfather (200)

Amber heiluu pikku-pikku-bikineissä tässä 80-luvun slasherin remakessa.

2. Never Back Down (2008)

Tässä rainassa Amber näyttelee vapaaottelusta pitävän jantterin tyttöystävää.

3. 3 Days to Kill (2014)

Kevin Costner yrittää olla Liam Neeson tässä kostotarinassa, jossa Amberilla on kiva polkkis.

4. Machete Kills (2014)

Grindhouse-henkisessä Machetessa Danny Trejo on maailman kovin jätkä ja Amber tappelee sokeaa Michelle Rodriguezia vastaan.

5. Rommipäiväkirja (2011)

Depp ja Amber rakastuivat tämän flopin kuvauksissa. Kaksikon välinen kemia on silmiinpistävää tässäkin harmittomassa kaahailukohtauksessa.

6. Paljastajat (2008)

Shokkikirjailija Bret Easton Ellisin (Amerikan psyko) kirjaan perustuvasta jännäristä ei puutu seksiä, huumeitä eikä muita paheita. Amber viettää leffassa paljon aikaa ilkosillaan.

7. Alpha Dog (2006)

Laulaja Justin Timberlake ja Amber sekoilevat huumedraamassa. Bruce Willisillä on hassu peruukki ja Sharon Stone nähdään läskipuvussa. Amber harjoittaa myös kuumaa kiehnäilyä Amanda Seyfriedin kanssa.

Kuva: 3 Days to Kill

Lähde: Loaded

Lisää luettavaa