Kaikkien rakastamat lelut saavat uuden elokuvan

Menestysstudio Pixar, joka aikoinaan lupaili, ettei koskaan tee jatko-osia, ja joka on sen jälkeen tehnyt useita jatko-osia, päätti että Toy Story 3 on suositun elokuvasarjan viimeinen osa – trilogiaan on hyvä lopettaa.

Toy Story 4 saa ensi-iltansa 16.6.2017.

Näin kertoi Disneyn toimitusjohtaja Bob Iger sijoittajille pidetyssä tapaamisessa. Tilaisuudessa tehtiin kuitenkin selväksi, että kyseessä ei ole ainoastaan rahan takia tehtävä jatko-osa, vaan idea syntyi rakkaudesta leluhahmoja kohtaan.

Neljännen osan ideoinnista vastaavat Pixarin aivot John Lasseter, Lee Unkrich, Pete Docter sekä Andrew Stanton, ja sen käsikirjoittajiksi on palkattu Rashida Jones ja Will McCormack, jotka kirjoittivat yhdessä elokuvan Celeste and Jess Forever.

Yksi mahdollinen syy uskoa, ettei neljättä osaa tehdä aivan puolivillaisesti, on Toy Story ja Toy Story 2 -elokuvat ohjanneen Lasseterin paluu ohjaajanpallille.

”Me rakastamme näitä hahmoja niin paljon, ne ovat kuin perhettä. Emme halua tehdä mitään, ellei se pärjää vertailussa edellisiin. Toy Story 3 päätti tarinan niin täydellisesti, että pitkään aikaan emme edes puhuneet seuraavan tekemisestä. Mutta kun Andrew, Pete, Lee ja minä keksimme tämän uuden idean, en vain voinut lopettaa sen ajattelemista. Tiesin, että meidän piti tehdä tämä elokuva, ja halusin ohjata sen itse”, kertoo Lasseter antamassaan lausunnossa.

Toy Story 4 on tietojen mukaan rakkaustarina, joka jatkaa siitä, mihin edellinen elokuva jäi. Kaikkien tuttujen hahmojen oletetaan palaavan myös uuteen seikkailuun, sillä Tom Hanks, Tim Allen ja muut tutut nimet leluina vetävät ihmisiä edelleen teatteriin.

Lasseter on ohjaamassa myös toisen jatko-osan Pixarin Cars-elokuvalle.

Kuvassa Lasseter tiimeineen suunnittelee uutta elokuvaa.
Toy Story 4

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut