Kate Winslet sanoo monien tunnettujen tähtien olevan kaapissa – ”He ovat kauhuissaan”

Kate Winslet on huolissaan kollegoistaan.

6.4.2021 18:30

Viime vuosina on ollut paljon keskustelua erilaisten vähemmistöryhmien, kuten homoyhteisön tasapuolisesta mukaan ottamisesta ja esittämisestä viihdeteollisuudessa. Kate Winsletin mukaan näyttelijät ovat silti edelleen peloissaan, että heidän seksuaalisen suuntautumisensa paljastuu.

– Monet tuntemani nuoret näyttelijät – jotkut hyvin tunnettuja, jotkut aloittamassa – jotka ovat kauhuissaan heidän seksuaalisuutensa paljastumisesta ja siitä, että se estäisi heitä saamasta heterorooleja. Se on perseestä, Winslet tuumi.

Winslet kertoi myös agentin kertoneen hyvin tunnetulle näyttelijälle, ettei hänen kannata paljastaa bi-seksuaalisuuttaan. Winslet lisäsi, että hän tuntee ainakin neljä näyttelijää, jotka piilottelevat seksuaalisuuttaan.

Moni vaikuttaa pelkäävän, että homoseksuaalit saatettaisiin lokeroida homoseksuaalirooleihin. Roolittaminen on nykyään kuuma peruna muutenkin, sillä yhä useammin vaaditaan esimerkiksi, että näyttelijä tulisi valita siitä etnisestä ryhmästä, josta hahmo on peräisin.

Viggo Mortensenia kritisoitiin vastikään homoseksuaalin roolin näyttelemisestä – joidenkin mielestä roolissa olisi pitänyt olla homoyhteisön jäsen. Voit lukea asiasta lisää täältä: Viggo Mortensen puolusti närkästyneenä toimittajalle tulevaa rooliaan – ”Mistä tiedät mitä minun elämäni on?” | Episodi.fi

Lähde: Cinema Blend

Lisää luettavaa