Kauhumestari George A. Romeron viimeinen zombielokuva on päätymässä tuotantoon

Jee! Romeron zombileffat saavat arvoisensa päätöksen.

Zombikuningas George A. Romeron vaimo Suzanne Romero on työskennellyt miekkosen viimeisen zombiteoksen parissa kaikessa hiljaisuudessa ja käsikirjoitus on vihdoin viimeistelty.

Keuhkosyöpään vuonna 2017 kuolleen Romeron Twilight of the Dead on päätynyt virallisesti tuotantoon. Romero työskenteli elokuvan parissa ennen kuolemaansa.

Romero kirjoitti elokuvaa Paolo Zelatin kanssa, joka kysyi Suzannelta, voisiko hän viimeistellä teoksen. Suzanne suostui ja he palkkasivat mukaan Joe Knetterin ja Robert L. Lucasin.

– Annoin hänelle täyden siunaukseni, kunhan vain voin valvoa, että tarina pysyy uskollisena Georgen näkemykselle. Meillä oli jo vankka suunnitelma sekä käsikirjoituksen alku valmiina. Voin sanoa, että George olisi sataprosenttisen onnellinen tietäessään projektin etenevän. Hän halusi Twilightin olevan hänen viimeinen leimansa koko zombigenrelle, Suzanne kertoo.

Elokuva vastaa kysymykseen, minne mahtavat kaikki zombit mennä Land of the Deadin (2005) tapahtumien jälkeen.

Vaikka Romero teki Diary of the Deadin (2007) ja Survival of the Deadin (2009), ei miekkonen ollut tyytyväinen zombielokuvasarjansa päätökseen. Twilight of the Dead on virallinen loppu Romeron zombirainoille.

Suzanne etsii parhaillaan elokuvalle sopivaa ohjaajaa.

Lähde: Empire

Aiheeseen liittyvät jutut