Keanu Reeves liittyy ruotsalaisten munapäiden sarjaan

Keanu Reeves liittyy osaksi Swedish Dicks -sarjan näyttelijäkaartia. Reeves esiintyy komediasarjassa yhdessä ruotsalaistähti Peter Stormaren (Prison Break, Fargo) kanssa.

Parhaillaan Los Angelesissa kuvattava Swedish Dicks on Viaplayn ensimmäinen täysin omaa tuotantoa oleva sarja.

Swedish Dicks on ensimmäinen täysin oma tuotantomme, jolla nousemme niiden harvojen striimauspalveluiden joukkoon, jotka tuottavat omia sisältöjä palveluihinsa kuten Netflix ja Amazon. Se, että meillä on sarjassa mukana näin lahjakkaita tähtiä, kertoo todella paljon sarjan potentiaalista ja tuotannon korkeasta laadusta.Tämä tulee olemaan sarja, joka on pakko nähdä, hehkuttaa Viaplayn toimitusjohtaja Jonas Karlén tiedotteessa.

– Olen erittäin innoissani päästessäni osaksi Swedish Dicks -tuotantoa ja pidän erityisesti siitä kuinka edistyksellinen sarja on. Sarjan käsikirjoitus on loistava ja on mukavaa päästä jälleen työskentelemään Peter Stormaren kanssa, ilmoittaa puolestaan Keanu Reeves.

Swedish Dicks sijoittuu Los Angelesin keskustaan. Ensimmäiset kymmenen jaksoa keskittyvät Ingmariin (Stormare), entiseen stunttinäyttelijään, joka yrittää pärjätä yksityisetsivänä. Eräänä päivänä hänen kurja elämänsä muuttuu, kun hän törmää Axeliin (Johan Glans), entiseen melko menestyneeseen DJ:hin. He lyöttäytyvät yhteen ja perustavat oman yksityisetsivätoimiston, Swedish Dicksin. Pian Ingmarin menneisyys alkaa kolkuttaa, kun he joutuvat ratkomaan Ingmarin entisen stunttikollegan (Reeves) murhamysteeriä.

Swedish Dicks ilmestyy syksyllä Viaplayssa.

(Episodi/JH)

Aiheeseen liittyvät jutut