Keanu Reevesistä paljastui taas uusi mahtava asia: eihän tämän hienommaksi voi enää mies mennä

Olisipa maailmassa enemmän Keanun tapaisia ihmisiä!

Keanu Reeves on legenda. Hän on Hollywoodin hyviä jätkiä. Hän pyrkii tekemään hyvää maailmassa. Myös internet rakastaa Keanua, sillä halventavissa meemeissä miestä ei usein näy.

Keanulla oli rikkonainen lapsuus. Hänen heroiinia myyvä isänsä jätti perheen, kun Keanu oli kolmevuotias.  Sen jälkeen perhe muutti pitkin poikin maailmaa isäpuolen takia.

Keanu ei pärjännyt kouluissa, koska kärsi myös dyslexiasta. Reeves oli kuitenkin hyvä urheilussa, ja hänestä tuli erinomainen jääkiekkomaalivahti. Hän unelmoi pelaavansa Kanadan maajoukkueessa. Loukkaantuminen murskasi nämä unelmat.

Myöhemmin Keanu ja hänen pitkäaikainen tyttöystävänsä Jennifer Syme menettivät esikoisensa keskenmenoon. Muutama viikko tämän jälkeen Syme itse kuoli autokolarissa 29-vuotiaana.

Tämän jälkeen Keanu hoiti omakätisesti leukemiaa sairastavaa pikkusiskoaan Kimiä. Kim oli kamppaillut syövän kanssa jo 1990-luvulta lähtien. Samaan aikaan Keanu lahjoitti suuren osan palkkioistaan syövän vastaiseen taisteluun eri hyväntekeväisyyksiin.

Matrix Reloadedin kuvausten aikaan hän antoi jokaiselle erikoisefektitiimissä työskennelleelle ihmiselle joululahjaksi oman Harley Davidson -moottoripyörän. Hän lahjoitti palkastaan miljoonia elokuvatrilogian parissa työskennelleille ihmisille. On arvioitu, että hän antoi yhteensä 75-100 miljoonaa heille.

Hiljattain paljastui, että Keanu on lahjoittanut vuodesta 2004 tai 2003 rahaa syöpätutkimukseen ja lastensairaaloille oman yksityisen hyväntekeväisyysjärjestönsä kautta. Kaikki on tapahtunut täydessä hiljaisuudessa.

Tällaisia tarinoita on paljon. Keanu ei vain halua ottaa niistä kunniaa, koska on niin hieno ihminen.

Lähde: Unilad

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut