Kenen kanssa Seth Rogen polttaisi pilveä mieluiten? Ei kuitenkaan olisi kannattanut Steven Spielbergin edessä!

Komedianäyttelijä Seth Rogen tunnetaan yrttisistä mieltymyksistään, ja asiaa käsiteltiin jälleen laajasti tuoreessa talk show -haastattelussa.

7.4.2018 18:09

Amerikkalainen näyttelijä Seth Rogen oli torstaina vieraana Jimmy Kimmel Live! -keskusteluohjelmassa.

Rogen oli talk show’ssa mainostamassa uutta komediaspesiaaliaan Hilarity for Charity, mutta keskustelu poukkoili laidasta laitaan ja päätyi pian Rogenin pilvenpolttotaipumukseen.

Haastattelun aluksi Rogen kertoi, kuinka omasta mielestään mokasi mahdollisuuden työskennellä legendaarisen ohjaaja Steven Spielbergin kanssa, sillä hän poltti pilveä keskustellessaan tämän kanssa erään Oscar-gaalan jatkoilla.

Ohjelman isännän Jimmy Kimmelin kanssa Rogen listasi ihmisiä, joiden kanssa olisi mahtavaa polttaa pilveä. Listalle päätyivät ainakin countrylaulaja Willie Nelson ja räppäri Snoop Dogg. Myös näyttelijä Woody Harrelsonin kuulumisesta top-listaan keskusteltiin.

Hilarity for Charity on Rogenin vuosittainen hyväntekeväisyystapahtuma Alzheimerin taudin parantamisen puolesta, ja tallenne tämänvuotisesta tapahtumasta julkaistiin eilen Netflixin suoratoistopalvelussa.

Katso koko haastattelu alta!

 

Lisää luettavaa