Kesällä jatkuva The Witcher sai uuden julisteen – Henry Cavill vielä mukana menossa

Ensimmäinen traileri saapunee aivan pian myöskin.

24.4.2023 22:00

Netflixin suurimpiin sarjasatsauksiin lukeutuva The Witcher – Noituri on jatkumassa tänä kesänä kolmannen tuotantokautensa voimin. Nyt suoratoistojätti on julkaissut tulevalle kaudelle uuden julisteen.

Julisteessa nähdään sarjan pääkolmikko Geralt (Henry Cavill), Ciri (Freya Allen) ja Yennefer (Anya Chalotra) tiiviissä, toisiaan suojelevassa halauksessa.

Julkaisun kuvateksti kannustaa pitämään tiukasti kiinni – huomiseen asti. Sarjan fanit pääsevät siis mitä todennäköisimmin näkemään ensimmäistä liikkuvaa kuvaa tulevasta kaudesta vain yksien yöunien jälkeen.

Seuraava kausi tulee olemaan viimeinen kerta, kun Cavill nähdään sonnustautuneena suosikkinoiturin asusteisiin. Hänet korvaa neljännelle kaudella (ja mahdollisesti myös siitä eteenpäin) Liam Hemsworth.

The Witcherin kolmannelle kaudelle ei ole vielä tarkkaa julkaisupäivää, tiedossa on vain, että jaksot saapuvat kesän 2023 aikana. Tämä tarkentuu mahdollisesti huomenissa myös. Sarjan kaksi ensimmäistä kautta ovat katseltavissa Netflixissä.

Tuore juliste on nähtävissä alta. Samoin kakkoskauden traileri.

Lisää luettavaa