Kick-Ass-ohjaaja jatkaa sarjakuvaelokuvien parissa

29.3.2013 21:15

Ohjauksensa tarkoin valitseva ja jatko-osia karsastava hittikone Matthew Vaughn ohjaa seuraavaksi sarjakuvaan perustuvan The Secret Servicen.

Viimeksi X-Men: First Classin (2011) ohjannut Vaughn jättäytyi pois X-Menin jatko-osan Days of Future Pastin ohjaajan tontilta, eikä halunnut jatkaa Kick-Assinkaan syksyllä ilmestyvän jatko-osan ohjaksissa.

Tuottajana ohjaustensa välissä viihtynyt Vaughn on nyt kuitenkin nimetty The Secret Service -sarjakuvafilmatisoinnin ohjaajaksi.

The Secret Service perustuu Mark Millarin ja Dave Gibbonsin luomaan samannimiseen sarjakuvaan. Millarin sarjakuvaan perustui myös Vaughnin Kick-Ass-elokuva.

Tarinassa kokenut salaisen palvelun agentti ottaa uuden tulokkaan suojatikseen, kun selvitettävänä on kylän kaikki asukkaat tappanut tapahtuma ja Mount Everestin mysteeri.

Elokuvan kuvausten on määrä alkaa elokuussa ja valmista odotetaan ensi vuoden marraskuuksi. Kick-Ass saa jatkoa tänä syksynä, vielä tarkentamattomana ajankohtana. X-Men: Days of Future Past ilmestyy kesällä 2014.

Kuva Kick-Assista.

Lähde: The Hollywood Reporter

(Episodi/JS)

Lisää luettavaa