Kiss-yhtyeen Gene Simmons tekee Renny Harlinin kanssa yhteisen toimintaelokuvan

Rennyllä riittää kysyntää!

16.5.2023 09:00

Kiss-yhtyeen nokkamies Gene Simmons ryhtyy elokuvatuottajaksi. Simmons on perustanut yhteistyökumppaninsa, elokuvamoguli Gary Hamiltonin kanssa yhtiön nimeltä Simmons/Hamilton Prods.

Eikä tässä vielä kaikki! Yhtiön ensimmäinen vihreä valoa saanut elokuvaprojekti on nimeltään Deep Water, jonka ohjaa itse Renny Harlin. Toimintaseikkailussa lentokone tekee pakkolaskun mereen, jossa vaanivat verenhimoiset hait.

”Suurimmat menestykseni ovat tulleet, kun olen työskennellyt haiden tai lentokoneiden kanssa”, suomalaisohjaaja kommentoi Variety-lehdelle. Hän tietenkin viittaa ohjaamiinsa hittielokuviin Die Hard 2 ja Deep Blue Sea.

”En malta odottaa, että saan tarjota yleisölle heidän elämänsä pelottavimman lentomatkan”, Harlin lisää.

Harlin kertoo, että Simmons ja Hamilton ovat hänen vanhoja ystäviään.

Simmons näyttää olevan myös innoissaan elokuvaprojektista.

”Olen täynnä energiaa päästessäni tekemään Deep Water -elokuvan yhdessä toimintaekspertti Renny Harlinin kanssa”, hän kommentoi Varietylle.

Deep Waterin näyttelijäkaartista tai tarkemmasta aikataulusta ei ole vielä tietoa.

Simmons ja Hamilton suunnittelevat tuottavansa 25 elokuvaa tulevan viiden vuoden sisällä. Yhtiö keskittyy toimintaan, jännitykseen ja genre-elokuviin, joilla on kansainvälistä potentiaalia.

Harlin on ollut tuottelias viime vuosina. Deep Waterin lisäksi hänellä on tällä hetkellä tekeillä viisi muuta elokuvaa, joista yksi on kotimainen Komisario Palmu -elokuva. Lisäksi tulossa on muun muassa kauhuelokuvan uusintaversio The Strangers.

Lisää luettavaa