Klassiseen lautaroolipeliin perustuva tv-sarja tulossa – tulevaisuuden dystopiassa örkit, alienit, haltiat ja ihmiset tappavat toisiaan verisesti

Tämä kuulostaa aivan mahtavalta.

Philip K. Dickin Oraakkelin kirjaan perustuvan Man in the High Castle -sarjan tekijä Frank Spotnitz on ilmeisesti kiinnostunut roolipeleistä.

Warhammer 40,000 on klassinen lautaroolipeli, joka sijoittuu pitkälle tulevaisuuteen. Maailmaan, jossa örkit, haltiat, ihmiset, kääpiöt ja avaruuden vieraslajit tappelevat keskenään veristä valtataistelua. Magia, helvetin voimat ja scifi-teknologia on valjastettu tuhoisaksi yhdistelmäksi futuristisia tappokoneita.

Warhammeria pelataan pienoisfiguureiden avulla. Pelaajat maalaavat omat armeijansa ja niiden avulla käydään eeppisiä taisteluita itse rakennetuissa miniatyyrimaailmoissa.

Tulevan sarjan nimi on Eisenhorn. Ihmiskunta on sukupuuton partaalla. Ihmiset taistelevat miljoonilla eri taistelukentillä ympäri galaksia, mutta ovat pahasti tappiolla. Imperial Inquisitionin ihmistaistelijat käyvät samalla salaista sotaansa pimeyttä vastaan. Inquisitor Gregor Eisenhornin ja hänen joukkionsa päätyy taistelemaan hirviömäisiä alieneita ja pakanoita vastaan, samalla pyrkien pelastamaan ihmiskunnan.

Sarja perustuu Dan Abnettin (Guardians of the Galaxy, X-Men) Warhammer 40,000 -kirjoihin.

Mahtavaa!

Lähde: The Hollywood Reporter

Aiheeseen liittyvät jutut