Koronavirus osuu todella kovaa Marvelin supersankareihin – seuraukset saattavat tuntua vielä pitkään

Viivästys saattaa kestää pahimmillaan vuoden tai kaksi, mikäli tuotantoja ei saada pian käyntiin.

Olemme vasta koronaviruspandemian alkuvaiheilla, joten on vielä epäselvää, miten pahasti virus iskee elokuva-alaan. Tästä vuodesta on kuitenkin jo nyt tulossa yksi Hollywoodin surkeimmista vuosista koskaan.

Marvel Studios ottaa ehkä pahimmat iskut koronasta, sillä studiolla on jo monen vuoden suunnitelmat valmiina, ja osa elokuvista sekä sarjoista on valmiina. MCU:n neljäs vaihe olisi valmiina käynnistymään, mutta elokuvatuotannot ovat jäissä.

Nelosvaiheen käynnistävän Black Widow’n uutta ensi-iltapäivää ei ole vielä ilmoitettu. Elokuva on yhteydessä The Falcon and the Winter Soldier -sarjaan, joten myös sen ensi-ilta tulee myöhästymään.

The Eternalsin kuvaukset saatiin purkkiin ennen koronaviruspandemian iskemistä, joten ainakin teoriassa se ehtisi valmistua ensi-iltapäivämäärään mennessä. Siis sikäli, jos erikoisefektien tekijät pääsevät käsiksi tietokoneihinsa.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings -elokuvan tuotanto on keskeytetty kokonaan.

Doctor Strange in the Multiverse of Madnessiin tuotannon pitäisi alkaa kesäkuussa, mutta se ei tietenkään ole tällä hetkellä varmaa.

Thor: Love and Thunderin kuvausten pitäisi käynnistyä elokuussa.

Saapa nähdä miten MCU:n neljännen vaiheen startin käy.

Lähde: We Got This Covered

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut